Biljardi

Ravintola Riemurallissa on Valley 7" biljardipöytä, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä tuntiveloitusta (8 €) vastaan. Poikkeuksena biljardiliigan pelit, jotka pelataan tiistaisin klo 18.

Biljardiliiga

PELIKA.net biljardiliiga on ravintoloissa pelattava valtakunnallinen, joukkuemuotoinen biljardikilpailu. Liigaa on pelattu vuodesta 1996. Sen tarkoituksena on harrastebiljardin edistäminen kilpailunomaisessa muodossa. Mukana on kausittain 170 pelipaikkaa ja 1500 aktiivista biljardin harrastepelaajaa.

Joukkue Riemuralli on aloittanut varsinaisen biljardibuumin Kausalassa. Liigaa pelataan syyskuun lopusta helmikuulle asti joka tiistai. Runkosarja pelataan 16 lohkossa ja lohkosta selviää jatkoon kuusi parasta joukkuetta. Nämä joukkueet pelaavat pudotuspeleissä paikasta aluefinaaleihin ja sitä kautta kansallisiin finaaleihin. Kansalliset finaalit järjestetään vuosittain huhtikuussa, tänä vuonna Varkaudessa, ja siellä pelaavat vastakkain koko Suomen 16 parasta liigajoukkuetta. Finaaleissa on myös henkilökohtaiset miesten ja naisten pelaajasarjat. Riemuralli -joukkue on pelannut neljä kautta biljardiliigaa, ja jokaisena vuonna päässyt loppufinaaleihin. Rallitiimi pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa ja hoiti myös tiensä finaaleihin. Rallitiimi myös voitti liigan jokavuotisesta finaaliarvonnasta pelimatkan Las Vegasiin edustamaan Suomea kansainvälisiin finaaleihin.

Lisätietoa biljardiliigasta tästä
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Riemurallin joukkue kaudella 2013-2014

Riemuralli -joukkue on ensimmäinen Ravintola Riemuralliin perustettu Pelika-liiga joukkue. Joukkue aloitti liigassa kaudella 2010-2011. Riemuralli -joukkue on kaikkina pelaaminaan kausina niittänyt suuresti menestystä ja kunniaa ravintolalle voittamalla aina oman lohkonsa sekä kahtena kautena runkosarjan. Leppävirran kansallisissa finaaleissa paras sijoitus on 5. Tulevalta kaudelta 2014-2015 odotetaan vähintään yhtä voittoisaa kulkua Varkaudessa pidettäviin kansallisiin finaaleihin ja kenties Vegasiin asti. Tervetuloa kannustamaan!

Pelika-liigassa kaudelle 2014-2015 on otettu käyttöön sähköinen tulospalvelu. Käynnissä olevia ja tulevia pelejä sekä tilastoja pääset seuraamaan  http://compusport.ca/265.

Joukkueen kokoonpano kaudella 2014-2015:

Mari Haapanen (kapt.)
Arto Taavila (varakapt.)
Jouko Koskelainen
Henri Leino
Markus Kanerva
Jani Rouhiainen
Tero Pekonen
Jouni Turunen

 

Joukkueen kokoonpanot menneillä kausilla:

2012-2013
Mari Haapanen (kapt.)
Jouko Koskelainen
Arto Taavila
Markus Kanerva
Jani Rouhiainen
Joni Vilponen
2010-2011
Mari Haapanen (kapt.)
Jouko Koskelainen
Markus Kanerva
Niko Parkkinen
Aki Pöyhönen
2011-2012
Mari Haapanen (kapt.)
Jouko Koskelainen
Markus Kanerva
Mika Valtonen
Henri Leino
Teemu Ojala

Palkintojenjako tilaisuus 2011-2012. Paikkana Mäyränkolo

Kuvassa Mika Valtonen

Mari Haapanen (kapteeni), Teemu Ojala, Mika Valtonen - Voitonmalja Riemurallissa

Jouko Koskelainen, Markus Kanerva, Mari Haapanen (kapt.)ja Mika Valtonen

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Rallitiimi

Rallitiimi - Mika Valtonen (kapteeni) , Sami Heino, Henri Leino, Juha Kojo, Samu Vilen

Rallitiimi aloitti Ravintola Riemurallin Pelika-liiga joukkueena kaudella 2012-2013. Heti ensimmäisenä kautenaan se selvitti tiensä oman lohkonsa voittoon ilman ainoatakaan häviötä. Samana vuonna Rallitiimi pääsi nauttimaan onnettaren suosiosta oikein kunnolla. Kovan harjoittelun ja viikottaisten kilpailujen ansiosta Rallitiimi selvitti tiensä kansallisiin biljardin finaaleihin Leppävirralle. Paikkaa finaalissa tavoitteli n. 170 joukkuetta ympäri Suomea. Valituksi tuli vain 16 joukkuetta josta Rallitiimi oli yksi. Kuten aikaisempinakin vuosina, Leppävirralla arvotaan näiden 16 joukkueiden kesken yksi edustusjoukkue Las Vegasiin VNEA-liigan maailmanmestaruuskisoihin. Onnettaren suosiolla Rallitiimi valittiin täksi edustajaksi. Kilpailuihin osallistui n. 6000 pelaajaa n. 20 eri maasta. 


Tulevalle kaudelle 2013-2014 povataan yhtä hyvää ja voittoisaa kautta. Tervetuloa kannustamaan!

Joukkueen kokoonpano:
Mika Valtonen (kapt.)
Juha Kojo
Sami Heino
Henri Leino
Samu Vilen

Rallitiimin sponsorit kaudella 2013-2014, jotka olivat mukana tukemassa myös joukkueen pelimatkaa Las Vegasiin. Rallitiimi kiittää yhteistyöstä! 

Mukana matkassa myös:
JHL Rakenne Oy
IMEX Wood
Silén Oy
Smart Glass Oy

Las Vegas

Kapteeni Mika keskittymässä...

Rallitiimin poseeraus Vegasissa

Koko tiimi yhdessä yhden vastustajan kanssa, sponsorilogoin varustetuissa pelipaidoissa

Ralitiimi tiedosti muotia koko matkan ajan

Mika Valtonen lyömässä Las Vegasissa,

Rallitiimi ja Kanadalainen vastustaja Las Vegasissa 2013.

Rallitiimin virallinen sponsori-peli paita